'T KEETJE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 188 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 't Keetje. Meer weten? Ontdek meer

21 apr 2024 om 22:01 Beste kapsalon die ik in lange tijd heb gehad
14 apr 2024 om 8:39 Verkeerde blikjes drinken toegevoegd. Losse friet was niet smakelijk Bezorging ongeveer 10 minuten na opgegeven tijd.
9 apr 2024 om 7:41 Beste Kapsalon ever!!
7 apr 2024 om 23:00 Lekker en goede service na vergeten product, werd direct nabezorgd.
7 apr 2024 om 5:24 bezorger kwam precies op afgesproken tijd. Eten was nog goed warm mag wat meer frietjes in de kapsalon, maar we gaan er zeker nogmaals bestellen
6 apr 2024 om 20:51 Eten goed van temperatuur, optijd bezorgd.
1 apr 2024 om 22:58 Paar keer eerder besteld, altijd op tijd en warm
29 mrt 2024 om 6:06 Ik heb al eens eerder besteld bij t' Keetje en de ervaring was toen zeer prettig echter gisteren heb ik 70 minuten gewacht op een kapsalon en frikandel. Gelukkig waren ze wel warm. Het was een gewone donderdag. Eten was prima.
28 mrt 2024 om 21:38 Eten is echt goed, alleen jammer dat de besteltjd nooit klopt en we ruim 45 minuten langer moesten wachten voordat het bezorgd werd.
24 mrt 2024 om 19:35 Kwaliteit van het eten is goed. Wachttijd is wat lang, maar als je daar rekening mee houdt geen enkel probleem.
24 mrt 2024 om 14:13 Leker eten, maar het wachten is een beetje lang
13 mrt 2024 om 19:29 we hebben de bestelling zelf opgehaald, dus kregen netjes een telefoontje hoe laat we langs konden komen (hadden zo snel mogelijk geselecteerd). Eten was heerlijk en meer als genoeg! Zeker een aanrader!